Ett Service Level Agreement (SLA) utöver det vanliga.

Vi vet hur viktigt det är att alltid kunna nå sin data. Därför har vi försäkrat oss om att vårt datacenter aldrig går ur drift. Downtime är inget alternativ. Vi har byggt hela vår miljö runt målet att hålla 100% upptid. Detta har noggrant planerats in i minsta detalj. Det gäller kritiska delar som kylsystemen där vi maximerat energieffektivitet och strömtillförsel som byggts för extrem upptid med dubbla anslutningar i en kombination av UPS:er och dieselgeneratorer.

Vi har dubbel redundans i internetförbindelser med fiber kopplat direkt mot Sveriges södra och mellersta backbone. På detta har HSRP (Hot Standby Router Protocol) och BGP (Border Gateway Protocol) implementerats vilket ger oss fullt redundant uppkoppling mellan våra leverantörer och förmågan att erbjuda den absolut högsta SLA-garantin på marknaden.

Vår nätverksarkitektur har skapats med den bästa High-End hårdvaran och har konstant 24/7 övervakning samt service. Vi kan stolt säga att vi skapat en av de stabilaste och säkraste tjänsterna du kan köpa i Skandinavien. Allt detta huseras i vårt datacenter CubeOne som vi äger och driver själva vilket innebär att ingen tredje part kan påverka driften på något sätt.

Helt enkelt ett SLA utöver det vanliga.

Vi har en filosofi som är mycket enkel när det gäller upptid för alla våra kunder. Downtime är inget alternativ.

Många möjligheter

Under uppbyggnaden av vår datacenter har vi genom Öresundskraft blivit en Layer 2 leverantör i Stadsnätet och har möjlighet att direkt leverera fiber till våra kunders miljöer i Landskrona, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm.

Till kunder som idag använder sig av stadsnätet kan vi enkelt erbjuda våra tjänster då vi har samarbete med flera operatörer i Helsingborgs stadsnät och enkelt kan peka trafiken till vårt datacenter.

Vi finns här och hjälper er att få den absolut bästa lösningen och anslutningen för att optimera er verksamhet.

network

managecables

cable2

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!