Dimac Hosting - En framgångshistoria

Vi på Dimac Hosting har sedan -96 visat att kunskapen i företaget ständigt legat i utvecklingens framkant. Vi är ett företag som specialiserat oss på industriell hosting med fokus på säker och effektiv drift.

Våra tjänster levereras med stort ansvar och engagemang av medarbetare som kännetecknas av ett stort intresse för sitt arbete. Inget uppdrag är för stort eller för litet, och vi arbetar efter principen att endast ta på oss uppdrag där vi vet att vi tillför kunden såväl lösning som kunskap.

 

Drivande

Vi på Dimac Hosting äger och driver CubeOne – ett av skandinaviens säkraste och modernaste datacenter vilket vi ständigt utvecklar och låter stå som hemvist för alla våra tjänster.

CubeOne är den nya generationens servermiljö, som innefattar styrkan och flexibiliteten i vårt företag med miljötänkande i fokus.

Vi siktar på långsiktiga kundrelationer.. Nöjda kunder är vårt mått på framgång och det är vad vi framgångsrikt har fokuserat på i över 15 år. Vi känner oss idag stolta över att ha en lång och gedigen lista över trogna och framförallt nöjda kunder.

hands

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!