Cloud Hosted Exchange

Vi erbjuder Microsoft Hosted Exchange 2010-server som egen dedikerad e-postserver i molnet samt som prenumerativ tjänst. Ta steget in i molnet och var säker på alltid vara uppdaterad.

Tjänsten är en kostnadseffektiv och flexibel kommunikationslösning som är designad för att hjälpa företag med att komma åt information och samarbeta oavsett var dom befinner sig. Med Hosted Exchange får ni tillgång till en professionell och säker e-postlösning som inkluderar bland annat delade mappar, kontakter och kalendrar.

10 GB utrymme för lagring av e-post, filer och dokument i tjänsten ingår, vilket naturligtvis kan utökas vid behov. Vi sköter uppdateringar, hårdvara, mjukvara samt backup.

Sänk era kostnader med Hosted Exchange 2010

Hosted Exchange är en delad miljö där ni får tillgång till de kostnadsfördelar detta innebär. Ni som kund behöver ej betala någon installationsavgift eller underhållskostnad utan betalar endast ett fast månadspris samt. Vi sköter resten – uppdateringar, hårdvara, mjukvara samt backup.

Säkert

All trafik mellan dig och Microsoft Hosted Exchange-servern krypteras givetvis med ett 128 bitars SSL-certifikat.

Allt du gör på ditt Hosted Exchange-konto via valfri mobile device utförs och visas givetvis även på ditt ordinarie e-postkonto.

Missa aldrig ett meddelande med hjälp av oss!

Cubeone tillhandahåller Exchange 2010 till såväl företag som privatpersoner. Vi har ingen gräns för minsta antal konton som måste tecknas för att erhålla tjänsten.

Plingbox Admin

Plingbox admin är vår egen utvecklade customer portal.
Genom Plingbox gränsnittetet kan du enkelt ta kontrollen för antal konto och tjänster som är aktiva.

Administrations verktyget ger dig möjlighet att ändra, lägga till tjänster, administrera användare, lösenord e-mail alias, domäner samt mycket mer!

Avancerad e-post

Med Exchange och Outlook får ni möjligheten att skicka och ta emot e-post oavsett var ni befinner er. Ni får dessutom möjlighet till att bland annat dela kalender och adressbok med era kollegor om detta önskas.

Delad kalender

Exchange ger er möjligheten att boka in möten i gemensam kalender, även om ni befinner er utanför kontoret. Öka effektiviteten genom att ha översikt över allas inbokade möten och lätt hitta tider för möten som passar.

Delad adressbok

Dela kontaktinformation så som namn, adresser och e-postadresser med kollegor i ditt företag. Med delade adressböcker kommer inte viktiga kontaktuppgifter att förloras.

Avancerad e-post

Med en Internetanslutning och en webbläsare har ni tillgång till er e-post oavsett var ni befinner er. Outlook Web App har ett gränssnitt som liknar Outlook vilket gör den enkel att använda.

Backup

Backup tas dagligen av er data, där ni som användare har möjlighet att anropa backupåterläsningar. Vi sparar backupdata i upp till 7 dagar. Vi tar backup av både er e-postdata samt övrigt data som t.ex. kalender, adressböcker med mera.

Mobil kommunikation

E-post i mobilen genom ActiveSync (push mail) gör det möjligt för er som användare att hela tiden vara uppdaterad. Skicka och ta emot e-post och boka möten vart ni än befinner er.

Mailwashing

Ett virusskydd och spamfilter bestående av flera lager filtrerar all e-post och skyddar er från skräppost och phishing. Alla inkommande e-postmeddelanden tvättas innan de skickas vidare till ert Hosted Exchange-konto.

mail

pilmoln

mailhand

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!